U heeft onze volledige aandacht

Visie

U vindt op deze website veel informatie over juridische aspecten van arbeidszaken en organisatievraagstukken. Wij vinden het delen van onze kennis belangrijk. Wij hopen dat de vraag waar u mee zit in onze kennisbank of anders in één van onze publicaties wordt beantwoord. Wij willen in onze dienstverlening een stap verder gaan dan het beantwoorden van vragen. Wij willen uw problemen oplossen en u ontzorgen.

Wij bundelen meer dan 65 jaar ervaring en expertise op het terrein van ambtenarenrecht, arbeidsrecht, socialezekerheidsrecht en juridische aspecten van organisatievraagstukken. Wij  zijn informeel, betrokken en altijd goed bereikbaar. U heeft één vast aanspreekpunt. Wij zijn transparant over kosten en opbrengsten. Wij zitten bovenop de actualiteit en bovenop uw zaak.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofdrechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Hans Stuiver staat geregistreerd op Arbeidsrecht;
  • Koen Weijling staat geregistreerd op Arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Wie wij zijn

mr. Hans Stuiver

Hans Stuiver is mede-oprichter en -naamgever van het kantoor, gespecialiseerd in het ambtenarenrecht en arbeidsrecht.

Meer lezen

mr. Koen Weijling

Koen Weijling is mede-oprichter en -naamgever van het kantoor. Hij is specialist ambtenarenrecht en arbeidsrecht.

Meer lezen

mr. Bianca Tijink

Bianca Tijink is juridisch adviseur op het gebied van ambtenarenrecht, sociaal zekerheidsrecht en arbeidsrecht.

Meer lezen


Hoe wij werken

7383 zw[1]

In een oriënterend gesprek wordt in overleg met u een aanpak van de adviesvraag besproken. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar het juridische gelijk en de haalbaarheid daarvan. Indien mogelijk wordt een indicatie gegeven van de risico’s en de te verwachten kosten en opbrengsten. Als het mogelijk is een goede inschatting van de kosten te maken kunnen we, als u dat wenst, ook een vaste prijsafspraak maken.

Meer weten?


Voor wie wij werken

Wij werken onder andere voor werkgevers en ambtenaren/werknemers bij het rijk, ZBO’s, gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, provincies, waterschappen, Kamer van Koophandel, politie, defensie, rechterlijk macht, bedrijfsleven, scholen, universiteiten, bibliotheken, stichtingen, maatschappen, ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorginstellingen.

Kunnen wij ook voor u aan de slag?

Informeer hier naar de mogelijkheden

Abonneer u op de nieuwsbrief

En ontvang ons laatste nieuws.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.