Deze website maakt gebruik van cookies
om het gebruiksgemak te verbeteren Accepteren Meer informatie

Privacy & Cookie beleid

Stuiver & Weijling B.V. respecteert de privacy van haar klanten en de bezoekers van haar website www.stuiverenweijling.nl. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stellen.

Privacy

Doeleinden van de gegevensverwerking

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met Stuiver & Weijling B.V. Deze overeenkomsten zien hoofdzakelijk op het leveren van juridische dienstverlening, met inbegrip van het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand en marketingdoeleinden.

Persoonsgegevens

Een persoonsgegeven is ieder gegeven, dat een natuurlijke persoon (direct of indirect) kan identificeren. Een persoonsgegeven kan dus zijn een naam of telefoonnummer, maar bijvoorbeeld ook een geboortedatum, e-mailadres of IP-adres.
Stuiver &Weijling B.V. verwerkt uw persoonsgegevens wanneer u deze gegevens zelf aan ons heeft verstrekt. Dit is het geval indien u gebruik maakt van onze juridische dienstverlening, onze website bezoekt, het contactformulier heeft ingevuld, of u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wij verwerken uw persoonsgegevens voor het doel waarvoor wij deze hebben gekregen. De persoonsgegevens worden gebruikt voor het uitvoeren van de opdracht die u aan Stuiver & Weijling B.V. heeft verstrekt, om met u in contact te komen nadat u het contactformulier heeft ingevuld; indien u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief gebruiken wij uw e-mailadres om u de nieuwsbrief toe te kunnen sturen.

Bewaartermijn

Stuiver & Weijling B.V. bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt dan wel op grond van de Archiefwet is vereist.

Beveiliging

Stuiver & Weijling B.V. beschermt de aan haar toevertrouwde gegevens met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kunt u denken aan firewalls, fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers. Indien u toch denkt dat er misbruik is gemaakt van data, kunt u contact met ons opnemen.

Privacyrechten

Indien u een relatie met ons kantoor heeft, kunt u op schriftelijk verzoek inzage krijgen in uw persoonsgegevens. Indien het door ons verstrekte overzicht feitelijke onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen, te verwijderen of aan te vullen. U kunt uw schriftelijke verzoeken sturen aan:

Stuiver & Weijling B.V.
Mereveldlaan 33
3454 CA DE MEERN
info@stuiverenweijling.nl

Cookies

Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Delen en promoten van content

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van het sociale netwerk zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van de betreffende sociale media (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Nieuwsbrief

Met enige regelmaat verzenden wij een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over nieuws op het gebied van onze diensten en aanverwante zaken. Uw e-mailadres wordt alleen hiervoor aangewend indien u uw expliciete toestemming heeft gegeven. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. Wanneer u zich afmeldt voor de nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres van onze verzendlijst verwijderd.

Abonneer u op de nieuwsbrief

En ontvang ons laatste nieuws.